Risotto Ogrodowe

Risotto Ogrodowe
Risotto ogrodowe może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 296 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, parmezan, lekko kubki liści szpinaku dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto Ogrodowe, Risotto Ogrodowe, oraz Risotto Ogrodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać ryż i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż do wchłonięcia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj 3/4 szklanki gorącego bulionu, sól i kilka zmielonych świeżego pieprzu i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż bulion się wchłonie. Kontynuuj gotowanie i dodawanie gorącego bulionu, około 3/4 szklanki na raz, stale mieszając i pozwalając na wchłonięcie bulionu przed dodaniem więcej, aż ryż będzie prawie miękki i kremowy wyglądający, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać szpinak i groszek i gotować, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodać szparagi i gotować, aż warzywa będą gorące. Wymieszaj parmezan i więcej bulionu, jeśli risotto wydaje się zbyt grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Podawać w talerzach zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn