Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym

Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rigatoni z pikantnym Ragu wieprzowym w stylu Calabrese. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 884 kalorie, 36g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, cebula, łodyga selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, Rigatoni z Ragu wieprzowym i świeżą ricottą, oraz Wieprzowina Ragu Po Węgiersku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebula Pulse, marchew, seler, czosnek, oregano, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki pietruszki Ina Robot kuchenny, aż drobno posiekane; przenieść do małej miseczki i odstawić. Puréetomaten z sokami w procesorze; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; dodać kiełbasę i gotować, rozbijając łyżką, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać mieloną wieprzowinę, doprawić solą igotować, rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
5
Dodaj mieszankę warzywną do kapania w garnku, doprawić solą i gotować, mieszającczęsto, do złotego koloru, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wymieszaj pastę pomidorową i 1 szklankę wody w małej misce; dodaj do garnka. Gotować, skrobanie upwiele rumiane kawałki z dna garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować aż płyn prawie odparuje, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
7
Dodaj zarezerwowane mięso i przecier pomidorowy i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby mięso prawie zanurzone, aż mięso istender, około 4 godzin. Sezon z salt.DO naprzód: Ragù można wykonać 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
8
Ochłoń. Przykryć i schłodzić lub zamrozić do 2 miesięcy. Podgrzać przed kontynuowaniem.
9
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, od czasu do czasu mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Odcedzić, zastrzegając 2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
11
Dodaj makaron i 1/2 szklanki makaronu gotowania płynnego sosu; wymieszać do herbu. Wymieszać 3/4 szklanki parmezanu i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Zwiększyć temperaturę do średniej i kontynuować mieszanie, dodając w razie potrzeby więcej płynu do gotowania makaronu, aż makaron pokryje się wodą. Podzielić na miseczki; na wierzch polać więcej parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn