Ricotta Spaghetti
Przepis Ricotta Spaghetti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser ricotta, czosnek, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Spaghetti z ricottą: Spaghetti con Ricotta, Spaghetti z boczkiem i ricottą, oraz Spaghetti z Ricottanem i Pesto z grochu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj spaghetti i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 12 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie, rezerwując 2 łyżki wody do gotowania.
Wymieszać czosnek, ricotta, i bazylia w rondlu na średnio-niskie, aż gorące, o 4 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem; wymieszać spaghetti i wodę z gotowania makaronu.
Posypać parmezanem do podania.