Rice Cooker Chicken
Rice Cooker Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 356 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego, mielonego pieprzu, oleju z nasion sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Rice Cooker Caribbean-style Chicken Rice Pilau, Rice Cooker imbir kurczak i ryż, oraz Claypot Chicken Rice (Kuchenka Do Gotowania Ryżu ).
Instrukcje
Umieść sos sojowy, czosnek, imbir, glutaminian sodu (jeśli używasz), sól, pieprz i olej sezamowy w dużej zamykanej plastikowej torbie i wyciśnij torbę palcami, aby wymieszać składniki i rozpuścić sól.
Dodać udka kurczaka do marynaty i ponownie wycisnąć worek, aby pokryć kurczaka. Wycisnąć z torby jak najwięcej powietrza i zapinać na zamek. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody w małej misce, aż będzie gładka.
Zalać marynatę z plastikowej torebki do programowalnej elektrycznej kuchenki ryżowej i wymieszać w mieszaninie skrobi kukurydzianej, aż do całkowitego połączenia.
Udka z kurczaka ułożyć w sosie.
Dodaj tylko tyle wody, aby ledwo przykryć kurczaka i wymieszać.
Zamknij pokrywę kuchenki, Ustaw kuchenkę do regularnego ustawiania ryżu i naciśnij przycisk start. Kiedy para zaczyna wypływać z górnej części kuchenki (po około 20 minutach), Ustaw zegar na 10 minut. Kiedy zegar zgaśnie, odkryć i wymieszać kurczaka. Ustaw timer i gotuj przez kolejne 10 minut; Przełącz kuchenkę na ustawienie keep-warm. Odstawić kurczaka na 20 minut przed podaniem.