Rib-Eye z sosem musztardowo-piwnym
Need a danie główne bezglutenowe? Rib-Eye z sosem musztardowo-piwnym może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 651 kalorii, 47g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, steki rib-eye, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem Piwno-musztardowym, Łatwy kurczak na patelni z sosem musztardowym, oraz Hamburgery piwne z kremowym sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki osuszyć papierowymi ręcznikami i dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w patelni żeliwnej o dużym dnie na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Dodaj steki i brązowy dobrze, niezakłócony, o 3 do 4 protokół. Odwróć i powtórz, aż zbrązowieje, o 3 minuty więcej dla średnio rzadkich.
Wyjmij do deski do krojenia, namiotu z folią i pozostaw na 5 minut.
W międzyczasie, powrót patelni do pieca, dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, o 1 minutę. Wymieszać w piwie i gotować, aż zmniejszy się nieznacznie, o 1 minutę. Wymieszaj nagromadzone soki mięsne i musztardę.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać masło. Obracaj patelnię, aby stopić masło lub użyj trzepaczki do włączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku i ułożyć steki na talerzach.
Polać steki sosem i podawać od razu.