Reuben Sandwich

Reuben Sandwich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapki Reuben. Jedna porcja zawiera 805 kalorii, 34g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1443 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, majonez, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Kanapka Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich), Kanapka Kimchi Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich with Kimchi), oraz Najlepsza Kanapka Reuben.

Instrukcje

1
Masło jedną stronę z czterech kromek chleba, i umieścić kromki masłem stronie w dół na dużym kawałku papieru woskowego na płaskiej powierzchni. Każdą z nich polać plasterkiem szwajcarskiego sera, a następnie podzielić między siebie połowę peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Używając ręczników papierowych, wyciśnij nadmiar wilgoci z kiszonej kapusty. Kapustę kiszoną podzielić między kanapki, a na wierzchu po jednej łyżce rosyjskiego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Dodaj kolejną warstwę peklowanej wołowiny i drugi plasterek szwajcarskiego sera do każdej kanapki. Wierzch z pozostałych kromek chleba; masło stronie skierowane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Rozgrzej patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Gotować kanapki z jednej strony, aż chleb będzie złoty kolor. Użyj szpatułki, aby ostrożnie odwrócić kanapki i zakończyć gotowanie na drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Kanapki przeciąć na pół przed podaniem.
6
Podawać z dodatkiem surówki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn