Reuben Danish
Reuben Danish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 284 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę żytnią, ser szwajcarski, kiszoną kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s, Duńskie Zwroty Akcji, oraz DANISH AEBLESKIVERS.
Instrukcje
Połączyć drożdże i wodę w średniej misce. Wymieszać, aby połączyć.
Umieść mąkę żytnią, mąkę chlebową, gluten, cukier i sól w misce robota kuchennego. Puls kilka razy połączyć.
Masło pokroić na kawałki i dodać do robota kuchennego. Puls, aż masz kawałki o wielkości fasoli garbanzo. Jest dobrze, jeśli są jakieś większe i mniejsze kawałki.
Dodać mieszaninę mąki / masła do drożdży i wody i mieszać delikatnie, aż cała mąka jest zwilżona. Staraj się już nie rozbijać masła. Na początku mieszanina może wydawać się zbyt sucha, a po wymieszaniu może wydawać się zbyt lepka. W porządku. Przykryć miskę plastikową torbą lub folią i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego dnia wyjmij miskę z lodówki, obficie mąkę z powierzchni roboczej i odwróć ciasto. Mąkę wierzch ciasta i wkleić go w szorstki Kwadratowy kształt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 10 na 18 cali. Mąkę ciasto w razie potrzeby, aby nie trzymać się blatu i wałka do ciasta.
Pracując szybko, aby masło nie stopiło się, złóż ciasto na trzy części, jak literę biznesową, co daje odbytnicę o wymiarach 6 na 10 cali.
Ponownie rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 18 na 10 cali. Powtórz składanie, zwiń ponownie i złóż jeszcze raz. (Jeśli masło zaczyna mięknąć, ciasto przechowywać w lodówce przez 10 minut przed przystąpieniem). Po trzeciej rolce i złożeniu, zagnieść ciasto na pół w poprzek, tworząc w przybliżeniu prostokąt o wymiarach 6 na 5 cali. Spłaszczyć go trochę, owinąć w folię i umieścić w lodówce na co najmniej jedną godzinę lub do nocy.
Piec: wyreguluj dwa stojaki piekarnika do pozycji górnej i dolnej-środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę powierzchnię roboczą i pokroić ciasto na 4 kawałki. (Jeśli pracujesz szybko, możesz zostawić je na ladzie. W przeciwnym razie przechowuj je w lodówce, aż będziesz na nie gotowy.)
Roll pierwszy kawałek do 9-przez 12-calowy prostokąt.
Warstwa jednej czwartej peklowanej wołowiny, kiszonej kapusty, sosu tysiąca wysp i sera na kanapce (użyj mniej więcej każdego składnika, zgodnie z życzeniem), utrzymując go w środkowej trzeciej części ciasta wzdłuż i pozostawiając około cala odkrytego na każdym końcu. Jeśli jesteś wielkim fanem Thousand Island dressing, proponuję być mniej Hojny na kanapkę i mając niektóre przy stole, aby dodać w razie potrzeby. Jeśli użyjesz zbyt dużo, ryzykujesz rozmoczoną kanapkę.
Używając ostrego noża, noża do pizzy lub noża do ciast, wykonaj rozcięcia o cal od siebie wzdłuż długich końców ciasta, aż do wypełnienia. Ja robię cięcia pod kątem, ale ty możesz robić proste.
Złóż jeden z odkrytych końców nad nadzieniem, a następnie zacznij składać paski nad nadzieniem pojedynczo, naprzemiennie i przecinając je na górze. Jeśli wyglądają na zbyt krótkie, aby dosięgnąć, nie martw się—rozciągną się. Kiedy dojdziesz do końca, najpierw złóż koniec nad wypełnieniem, zanim złożysz Ostatnie paski.
Przelej Duńskie ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, przykryj folią i kontynuuj z pozostałymi trzema kawałkami ciasta.
Niech Duńskie ciasto odpocząć, aż czuje się puffy po dotknięciu go, o 30 protokół.
Wyjąć folię z ciasta, umyć jajkiem i posypać kminkiem.
Piec w temperaturze 400 stopni, aż ciasto będzie ładnie rumiane, około 35 minut.
Wyjąć z piekarnika i przenieść do stelaża z drutu, aby lekko ostygnąć.