Reuben Danish

Reuben Danish
Reuben Danish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 284 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę żytnią, ser szwajcarski, kiszoną kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s, Duńskie Zwroty Akcji, oraz DANISH AEBLESKIVERS.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże i wodę w średniej misce. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść mąkę żytnią, mąkę chlebową, gluten, cukier i sól w misce robota kuchennego. Puls kilka razy połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Masło pokroić na kawałki i dodać do robota kuchennego. Puls, aż masz kawałki o wielkości fasoli garbanzo. Jest dobrze, jeśli są jakieś większe i mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać mieszaninę mąki / masła do drożdży i wody i mieszać delikatnie, aż cała mąka jest zwilżona. Staraj się już nie rozbijać masła. Na początku mieszanina może wydawać się zbyt sucha, a po wymieszaniu może wydawać się zbyt lepka. W porządku. Przykryć miskę plastikową torbą lub folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Następnego dnia wyjmij miskę z lodówki, obficie mąkę z powierzchni roboczej i odwróć ciasto. Mąkę wierzch ciasta i wkleić go w szorstki Kwadratowy kształt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 10 na 18 cali. Mąkę ciasto w razie potrzeby, aby nie trzymać się blatu i wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pracując szybko, aby masło nie stopiło się, złóż ciasto na trzy części, jak literę biznesową, co daje odbytnicę o wymiarach 6 na 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Ponownie rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 18 na 10 cali. Powtórz składanie, zwiń ponownie i złóż jeszcze raz. (Jeśli masło zaczyna mięknąć, ciasto przechowywać w lodówce przez 10 minut przed przystąpieniem). Po trzeciej rolce i złożeniu, zagnieść ciasto na pół w poprzek, tworząc w przybliżeniu prostokąt o wymiarach 6 na 5 cali. Spłaszczyć go trochę, owinąć w folię i umieścić w lodówce na co najmniej jedną godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Do montażu i
9
Piec: wyreguluj dwa stojaki piekarnika do pozycji górnej i dolnej-środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Mąkę powierzchnię roboczą i pokroić ciasto na 4 kawałki. (Jeśli pracujesz szybko, możesz zostawić je na ladzie. W przeciwnym razie przechowuj je w lodówce, aż będziesz na nie gotowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
11
Roll pierwszy kawałek do 9-przez 12-calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Warstwa jednej czwartej peklowanej wołowiny, kiszonej kapusty, sosu tysiąca wysp i sera na kanapce (użyj mniej więcej każdego składnika, zgodnie z życzeniem), utrzymując go w środkowej trzeciej części ciasta wzdłuż i pozostawiając około cala odkrytego na każdym końcu. Jeśli jesteś wielkim fanem Thousand Island dressing, proponuję być mniej Hojny na kanapkę i mając niektóre przy stole, aby dodać w razie potrzeby. Jeśli użyjesz zbyt dużo, ryzykujesz rozmoczoną kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thousand Island DressingThousand Island Dressing
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Używając ostrego noża, noża do pizzy lub noża do ciast, wykonaj rozcięcia o cal od siebie wzdłuż długich końców ciasta, aż do wypełnienia. Ja robię cięcia pod kątem, ale ty możesz robić proste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
14
Złóż jeden z odkrytych końców nad nadzieniem, a następnie zacznij składać paski nad nadzieniem pojedynczo, naprzemiennie i przecinając je na górze. Jeśli wyglądają na zbyt krótkie, aby dosięgnąć, nie martw się—rozciągną się. Kiedy dojdziesz do końca, najpierw złóż koniec nad wypełnieniem, zanim złożysz Ostatnie paski.
15
Przelej Duńskie ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, przykryj folią i kontynuuj z pozostałymi trzema kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
16
Niech Duńskie ciasto odpocząć, aż czuje się puffy po dotknięciu go, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
17
Wyjąć folię z ciasta, umyć jajkiem i posypać kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
18
Piec w temperaturze 400 stopni, aż ciasto będzie ładnie rumiane, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Wyjąć z piekarnika i przenieść do stelaża z drutu, aby lekko ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn