Reuben Casserole

Reuben Casserole
Reuben Zapiekanka wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 421 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kminek, SOS tysiąca wysp i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Reuben Casserole-uchwyć specjalne smaki kanapek w zapiekance, Reuben Casserole, oraz Reuben Casserole.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar lub spray 2 1/2-QT naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać wodę i masło do szybkiego wrzenia w rondlu 3-quart; usunąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i musztardą. Wymieszać w 2 woreczki ziemniaki tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odstawić na około 1 minutę lub do wchłonięcia płynu. Ubić widelcem, aż będzie gładka.
4
Rozłóż około 3 szklanki ziemniaków w naczyniu do pieczenia. Top z peklowaną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Kapustę kiszoną rozłożyć na peklowanej wołowinie i w razie potrzeby posypać 2 łyżeczkami kminku. Łyżka pozostałych ziemniaków na wierzchu; delikatnie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Ziemniaki posypać serem i pozostałym kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Piec ok. 20 minut, aż ser będzie lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn