Resztki Panini z Turcji i Szwajcarii
Resztki Turcji i szwajcarskiego Panini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szwajcarskiego sera, masła, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać miskę na zakwas, można podążać za tym daniem głównym z Budyń chlebowy z truskawkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Resztki Indyka I Farszu Panini, Resztki Dziękczynienia Turcja Pesto Panini, oraz Resztki BBQ boczek z indyka i ser cheddar Panini.
Instrukcje
Rozłóż wszystkie kromki chleba z jednej strony z masłem figowym i Dijonem. Cztery pierwsze plastry z indykiem.
Wymieszać sos żurawinowy z orzechami pekan i rozłożyć na indyku. Top z plastrami szwajcarskiego sera. Wierzch z innymi czterema kromkami chleba z dżemem / Dijon stroną w dół.
Rozłóż obficie obie strony zmiękczonym masłem i tosty w prasie panini (lub na ciężkiej patelni, naciskając łopatką, jak gotować.) Pokroić na pół i podawać.