Resztki Indyka Półksiężyc Piec
Need a dairy free side dish? Resztki pieczenia indyka Półksiężyca może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto półksiężycowe ) półksiężycowe bułki obiadowe, sos żurawinowy, indyk i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Resztki Indyka Półksiężyc Piec, Resztki Francuskie Cebula Indyk Piec / Dobry Kucharz Resztki # 36, oraz Resztki-Wypiek Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszać farsz, indyka i sos.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Łyżka do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Oddzielić lub pokroić ciasto na 4 długie prostokąty (jeśli używasz półksiężycowych rolek, naciśnij perforacje, aby je uszczelnić).
Umieść prostokąty nad farszem, pozostawiając przestrzeń między prostokątami, aby para mogła uciec.
Piec w temperaturze 191° 20 do 25 minut. Top z sosem żurawinowym.