Remiza Jalapenos
Remiza Jalapenos to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 150 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz papryki jalapeno, SOS barbeque, serek śmietankowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Jalapeños Rellenos (Nadziewane Jalapenos), Ciasto Remizowe, oraz Kurczak Z Remizy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połówki papryki jalapeno napełnij zmiękczonym twarogiem, a następnie umieść wędzoną kiełbasę w każdej papryce na wierzchu sera. Każdy kawałek owinąć pół paska boczku i zabezpieczyć wykałaczką.
Umieścić paprykę na blasze do pieczenia i pędzla z sosem do grilla.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący, około 30 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Marques de Caceres Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.