Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa
Przepis Red Snapper Cancato Style z chorizo-pomidor Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Mieszanina a. 1. oryginalny sos, Lucjan, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa, Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami, oraz Snapper Z Ciepłą salsą w stylu włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ryby Score po obu stronach płytkimi cięciami poprzecznymi; umieścić na dużym arkuszu folii nieprzywierającej. Grubo posiekać 6 ząbków czosnku; umieścić w jamie ryb. Posiekaj pozostały czosnek. Połowę pozostałego posiekanego czosnku i 1/3 szklanki sosu stekowego zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sos Do Steków
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Dodać 1 szklankę natki pietruszki; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4
Przygotowany sos rozprowadzić równomiernie po obu stronach ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rybę (jeszcze na arkuszu folii) umieścić na ruszcie grilla; przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Grill 25 do 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając po 15 minutach. Tymczasem, gotować chorizo na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub do czasu zakończenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Usuń chorizo z patelni, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj pozostały posiekany czosnek na patelni; gotować i mieszać 1 min. Pomidory wymieszać; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu. Powrót chorizo do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj pozostały sos stekowy i pietruszkę; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
10
Przełóż rybę na talerz; top z mieszaniną chorizo i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.