Red Hot and ROKA® Blue Chicken Salad

Red Hot and ROKA® Blue Chicken Salad
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 27 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sos pieprzowy, seler, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Ser Pleśniowy-Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić kurczaka z sosem paprykowym w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn