Red & Green Holiday Bowl

Red & Green Holiday Bowl
Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki ananasa, galaretkę o smaku limonki, serek Philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Holiday Brownie - Berry Bowl, Easy Holiday Ribbon Bowl, oraz Holiday BAKER ' s one BOWL Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 2 szklanki wrzącej wody do każdego smaku żelatyny wymieszać w oddzielnej średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać 1 szklankę zimnej wody do żelatyny w każdej misce. Przechowywać w lodówce wapno żelatyny 1-1 / 2 godziny lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pozostawić żelatynę wiśniową w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
3
Ananasa wymieszać z zagęszczoną żelatyną limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
AnanasAnanas
4
Wlać do 4-do 5-qt. szklana miska. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu, aż żelatyna nie ustawi się, ale nie będzie jędrna (żelatyna powinna przyklejać się do palca po dotknięciu i powinna kopiec).
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić śmietanę z serem i cukrem trzepaczką lub mikserem, aż dobrze się wymieszają. Wymieszać 2 szklanki chłodnego Bata. Łyżka na warstwie żelatyny limonki w misce; przechowywać w lodówce. Tymczasem przechowywać w lodówce żelatyny wiśniowej 1-1 / 2 godziny lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Do żelatyny wiśniowej dodajemy pomarańcze; łyżkę nakładamy na warstwę twarogu. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PomarańczowyPomarańczowy
7
Podawać z pozostałym chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn