Raz - Dwa - Trzy-Cztery ciasto IV
Jeden-Dwa-Trzy-Cztery ciasto IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 36g tłuszczu i w sumie 826 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, soli, jajek i ekstraktu wanillanowego. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto Toll House (ciasto warstwowe lub ciasto Bundt-wybierasz) , Ciasto Toll House (ciasto warstwowe lub ciasto Bundt-wybierasz) , oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka sześć 9 Cal Okrągłe Patelnie. Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce wymieszaj masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubijaj jajka pojedynczo, a następnie dodaj wanilię. Naprzemiennie ubijaj mąkę i mleko, mieszając, aż się włączy.
Podziel ciasto na sześć 9-calowych patelni.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 160 dolarów za butelkę.
![Taittinger Brut La Francaise (Magnum)]()
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Ten szampan jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.