Ravioli z ziemniaków, pora i boczku

Ravioli z ziemniaków, pora i boczku
Przepis ziemniaki, Por i ravioli boczek może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 10 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka boczku, szalotki, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Omlet z boczkiem, porem i ziemniakami, Zupa z pora ziemniaczanego z boczkiem, oraz Pieczenie porów, ziemniaków i boczku.

Instrukcje

1
Przygotowanie nadzienia: gotować całe, nieobrane ziemniaki w garnku z niesoloną wodą do przykrycia w stałym wrzeniu przez 20 minut lub dłużej, aż tylko gotowane. Nie pozwól im pęknąć lub uzyskać mushy Na Zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Niech ostygną krótko, następnie obrać i pokroić je w okrągłe, 1/4 cala grubości.
3
Rozgrzać olej i kawałki boczku na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 lub 4 minut, aż bekon skwierczy i wytworzył wiele jego tłuszczu. Wymieszać z pora i gotować kolejne 3 minut lub tak, aż są zwiędłe i skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na patelni rozłożyć plastry ziemniaków, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z boczkiem i porami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Gotować przez 8 minut lub więcej na średnim ogniu, rozbijając ziemniaki na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Rozłóż i naciśnij nadzienie płasko na patelni i pozwól karmelizować przez kilka minut. Obrócić kawałki, nacisnąć i smażyć, a następnie powtórzyć. Gdy nadzienie zostanie dokładnie ugotowane i zacznie się kolorować, zeskrobaj je do miski do mieszania. Ostudzić krótko, a następnie jeszcze trochę zmiażdżyć widelcem (lubię mieć małe kawałki); dodać 1/2 szklanki parmezanu oraz sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Rozwałkuj świeże ciasto makaronowe. Dla każdego ravioli, czerpać czubatą łyżkę nadzienia ziemniaków, kształtować go okrągły i ustawić na miejscu. Przykryć i pokroić ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
RavioliRavioli
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Jeśli używasz suchego makaronu, zacznij gotować makaron 5 minut przed rozpoczęciem sosu; jeśli używasz świeżego, Uruchom sos, a następnie umieścić na makaron gotować w tym samym czasie
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Kiedy makaron jest gotowy al dente, zgarnij go i upuść na patelnię z krewetkami. Wrzucić krótko, posypać natką pietruszki i wrzucić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i upuścić 2 łyżki masła na wierzchu makaronu i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Podawać od razu posypane parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Gorąca woda z garnka do gotowania makaronu
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wlać oliwę z oliwek do dużej patelni, rozrzucić plasterki czosnku i ustawić na średnim ogniu. Gotować przez 1 minutę, aż czosnek skwierczy. Rozrzucić plastry pepperoncini w gorącym miejscu; gotować przez 1 minutę; wstrząsnąć patelnię od czasu do czasu. Przesuń czosnek i paprykę na bok, obróć ogień na wysoki. Upuść krewetki w środku patelni i rozprzestrzeniać je tak, że nie są zatłoczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Posypać solą i niech skwierczą przez 1/2 minuty. Odwróć krewetki nad, dając patelni dobry rzut lub mieszając i obracając je; i gotować kolejny 1/2 minut lub tak, aż ciało jest po prostu obracając nieprzezroczyste. Scatter szalotki na patelni; wrzucić i mieszać z krewetek, przez 20 do 30 sekund, tylko do momentu, gdy są skwierczące. Wymieszać masło 2 łyżki masła i gotować, aż się stopi i zaczyna gotować na wolnym ogniu, 10 do 20 sekund. Chochlę w 2 szklankach wrzącej wody z makaronu. Wymieszać wszystko na patelni i niech sos gotować tylko na chwilę. Jeśli makaron jest gotowy do dodania, zmniejsz ogień do bardzo niskiego poziomu. Jeśli makaron nie jest gotowy, wyjąć patelnię z ognia natychmiast; ustawić go z powrotem na małym ogniu, gdy nie dodać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
ChochlaChochla

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn