Ravioli Z Homara

Ravioli Z Homara
Przepis Homar Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 5 minut. To danie główne ma 616 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.1 za porcję. Jeśli masz liście szałwii, sok z cytryny, ogony homara i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, Ravioli Z Homara, oraz Ravioli Z Homara Z Masłem Chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać szalotki i potu, aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodać czosnek i potu, aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z białym winem. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i dodać 1/2 kij masła. Mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać bazylii, pietruszki i estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Dodać kawałki homara i kłusować w płynie, aż prawie gotowane przez, 1 1/2 do 2 protokół. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Zdjąć z ognia, przenieść homara do naczynia i odstawić do ostygnięcia. Zaparkuj płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
7
Doprowadzić średni saute patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać mąkę i tosty delikatnie przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Dodać sól i pieprz oraz pozostałą 1/2 patyczka masła, ciągle mieszając. Gotuj, aż skrobia zacznie się rozpraszać, około 3 minut; uważaj, aby nie dopuścić do przyciemnienia zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
SkrobiaSkrobia
10
Do zasmażki ubić zarezerwowany płyn do kłusowania, aż będzie gładki. Dusić, aż skrobia jest całkowicie ugotowany i sos jest zagęszczony, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Wyjąć z ognia, przenieść do średniej miski do mieszania i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
12
Delikatnie złóż homara do zagęszczonego płynu kłusowniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
13
Ułóż owijki wonton, pracując w małych partiach, aby nie wyschły. Łyżka 1 łyżka nadzienia do środka każdego, umyć krawędzie wodą do zwilżenia, umieścić drugi wonton na górze i docisnąć do przyklejenia. Użyj odwróconej 2-calowej foremki do ciastek (gładka strona), aby delikatnie uszczelnić nadzienie w środku (zapewnia to dokładne dopasowanie i brak pęcherzyków powietrza, które spowodują pęknięcie ravioli po ugotowaniu). Użyj 3-calowej foremki do ciastek (ostrej strony), aby wyciąć i utworzyć okrągłe ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
RavioliRavioli
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
14
Przynieś 2 ćwiartki dobrze osolonej wody na wolnym ogniu w dużym garnku. Praca w partiach, dusić ravioli, aż będą al dente, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
16
Tymczasem, aby brązowy sos szałwiowy masło: ustawić dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Dodaj masło i gotuj, mieszając, aż się roztopi i stanie się spieniony. Gdy masło zmieni kolor na złoty i ma orzechowy aromat, około 3 minut, dodaj kapary, szałwię i czosnek. Doprawić lekko solą i pieprzem. Gdy szałwia jest pachnąca, wyjmij patelnię z ognia i złóż pietruszkę, estragon i sok z cytryny. Mieszaj, aby włączyć i rozgrzać zioła i cytrynę - uwolni to ich aromat, ale zachowają jasny, żywy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Aby podgrzać i służyć: Praca w partiach, aby nie przeludnić patelni, delikatnie wrzucić gotowane ravioli w brązowym maśle w dużej patelni saute przez 1 do 2 minut na średnim ogniu do płaszcza makaron równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
19
Umieść ravioli na talerzach i łyżką nad sosem z patelni. Wierzch z ogolonym parmezanem, udekoruj pąkami bazylii i mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn