Ravioli Z Homara

Ravioli Z Homara
Przepis Homar Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 5 minut. To danie główne ma 616 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.1 za porcję. Jeśli masz liście szałwii, sok z cytryny, ogony homara i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, Ravioli Z Homara, oraz Ravioli Z Homara Z Masłem Chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać szalotki i potu, aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodać czosnek i potu, aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z białym winem. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i dodać 1/2 kij masła. Mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać bazylii, pietruszki i estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Dodać kawałki homara i kłusować w płynie, aż prawie gotowane przez, 1 1/2 do 2 protokół. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Zdjąć z ognia, przenieść homara do naczynia i odstawić do ostygnięcia. Zaparkuj płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
7
Doprowadzić średni saute patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać mąkę i tosty delikatnie przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Dodać sól i pieprz oraz pozostałą 1/2 patyczka masła, ciągle mieszając. Gotuj, aż skrobia zacznie się rozpraszać, około 3 minut; uważaj, aby nie dopuścić do przyciemnienia zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
SkrobiaSkrobia
10
Do zasmażki ubić zarezerwowany płyn do kłusowania, aż będzie gładki. Dusić, aż skrobia jest całkowicie ugotowany i sos jest zagęszczony, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Wyjąć z ognia, przenieść do średniej miski do mieszania i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
12
Delikatnie złóż homara do zagęszczonego płynu kłusowniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
13
Ułóż owijki wonton, pracując w małych partiach, aby nie wyschły. Łyżka 1 łyżka nadzienia do środka każdego, umyć krawędzie wodą do zwilżenia, umieścić drugi wonton na górze i docisnąć do przyklejenia. Użyj odwróconej 2-calowej foremki do ciastek (gładka strona), aby delikatnie uszczelnić nadzienie w środku (zapewnia to dokładne dopasowanie i brak pęcherzyków powietrza, które spowodują pęknięcie ravioli po ugotowaniu). Użyj 3-calowej foremki do ciastek (ostrej strony), aby wyciąć i utworzyć okrągłe ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
RavioliRavioli
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
14
Przynieś 2 ćwiartki dobrze osolonej wody na wolnym ogniu w dużym garnku. Praca w partiach, dusić ravioli, aż będą al dente, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
16
Tymczasem, aby brązowy sos szałwiowy masło: ustawić dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Dodaj masło i gotuj, mieszając, aż się roztopi i stanie się spieniony. Gdy masło zmieni kolor na złoty i ma orzechowy aromat, około 3 minut, dodaj kapary, szałwię i czosnek. Doprawić lekko solą i pieprzem. Gdy szałwia jest pachnąca, wyjmij patelnię z ognia i złóż pietruszkę, estragon i sok z cytryny. Mieszaj, aby włączyć i rozgrzać zioła i cytrynę - uwolni to ich aromat, ale zachowają jasny, żywy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Aby podgrzać i służyć: Praca w partiach, aby nie przeludnić patelni, delikatnie wrzucić gotowane ravioli w brązowym maśle w dużej patelni saute przez 1 do 2 minut na średnim ogniu do płaszcza makaron równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
19
Umieść ravioli na talerzach i łyżką nad sosem z patelni. Wierzch z ogolonym parmezanem, udekoruj pąkami bazylii i mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn