Ravioli Plus
Ravioli Plus może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 46g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.24 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz końcówki szparagów, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, oraz Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotuj ravioli zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Dla dorosłych: w średniej patelni saute na średnim ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Gdy olej jest gorący dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula uwolni swój naturalny cukier i stać się złoty brąz, o 20 protokół.
Do cebuli dodać, pomidory, szparagi, 1/2 ravioli, 1/2 kurczaka, sól, pieprz i pozostała oliwa z oliwek i saute, aż wszystkie składniki są ogrzewane przez.
Dekorujemy 1/2 bazylii i parmezanem.
Saute pozostały kurczak z sosem pomidorowym i pozostałe ravioli. Gotować, aż sos będzie gorący i kurczak jest podgrzewany przez. Doprawić solą i pieprzem, udekorować pozostałą bazylią i parmezanem do smaku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
![Urodził się w winnicy]()
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto