Ravioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ravioli. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1169 kalorii, 66g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, mąki, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, oraz Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana.
Instrukcje
W misce połączyć klopsy, ocet balsamiczny, parmezan i oregano, dobrze wymieszać i odstawić
Korzystając z przepisu na świeży makaron, rozwałkuj ciasto ręcznie lub maszynowo.
Po zwinięciu makaronu na arkusze, Wytnij arkusz na równą ilość kwadratów. Za pomocą łyżeczki wypełnij środek połowy nadzieniem.
Posmaruj nadzienie umyciem jajecznym i umieść pozostałe kwadraty na wierzchu. Naciśnij wokół uszczelki, aby wypchnąć pęcherzyki powietrza.
W pół galona szybko wrzącej osolonej wody dodać ravioli partiami.
W oddzielnej patelni na średnim ogniu umieścić masło, aż po prostu zaczyna brązowieć. Wrzucić 10 ravioli aż pokryte.
Posypać szałwią i wrzucić ponownie, aby równomiernie rozprowadzić.
W miskę robota kuchennego, połączyć grzanki, pieprz czarny, pieprz cayenne, chili w proszku, i tymianek. Pulsuj, aż mieszanina będzie miała delikatną konsystencję.
Umieścić tę mieszaninę w dużej misce.
Połącz cebulę, marchew, czosnek i czerwoną paprykę w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana, ale nie puree.
Połącz mieszaninę warzyw, polędwicy mielonej i mielonego uchwytu z mieszaniną okruchów chleba. Doprawić mięso solą koszerną.
Dodaj jajko i dokładnie połącz, ale unikaj wyciskania mięsa.
Na czystej powierzchni zrobić dobrze z mąką. W miarce wymieszać jajka, wodę i olej oraz sól.
Wlać mokrą mieszaninę powoli do mąki i wymieszać 2 palcami, aż cała mokra zostanie włączona. Nie zmuszaj ciasta do zabierania całej mąki. Jeśli zamierzasz użyć Maszyny do makaronu do rozwałkowania ciasta, możesz w tym momencie uformować ciasto na dysk i przykryć folią.
Umieść w lodówce na 1 godzinę, aby odpocząć. Jeśli zamierzasz toczyć ręcznie, powinieneś wyrabiać ciasto na mące przez 8 do 10 minut.
W misce robota kuchennego połączyć mąkę i sól i Puls 2 do 3 razy. W płynnej miarce ubij jajka, wodę i olej. Podczas pulsowania maszyny wlej tę mieszaninę w ciągłym strumieniu i kontynuuj pracę maszyny, aż ciasto zacznie odrywać się od boków miski. Postępuj zgodnie ze wskazówkami powyżej dla toczenia ręcznego lub maszyny.