Ratatouille
Ratatouille może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka czosnku, bakłażana, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille.
Instrukcje
Zalać dużą szeroką patelnię oliwą z oliwek.
Dodać cebulę, doprawić solą i pokruszoną czerwoną papryką i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować cebulę, aż będą miękkie i bardzo aromatyczne, ale nie mają koloru, 7 do 8 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 2 do 3 protokół.
Dodać pomidory, 1/2 szklanki wody, pęczek tymianku i doprawić solą. Gotować pomidory, aż staną się bardzo pulpy i rozpadły się, 15 do 20 protokół.
Dodać paprykę i gotować przez 5 protokół.
Dodać bakłażan, squash i cukinia, doprawić solą i gotować, aż squash będzie miękki, 15 do 20 protokół.
Wymieszać z bazylią i smak, aby upewnić się, że przyprawa jest poprawna.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.