Ratatouille
Ratatouille może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 26. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, bakłażan, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść bakłażana w durszlaku.
Posypać solą; lekko wymieszać.
Odstawić 30 min. Spłukać, osuszyć i osuszyć ręcznikiem papierowym.
Ciepła 1/4 Puchar opatrunek w dużej patelni nonstick.
Dodać bakłażana; gotować i mieszać 6 do 7 min. lub aż zmięknie i zbrązowieje. Łyżka bakłażan do boku patelni.
Dodaj 3 Łyżki. pozostałych dressing, papryka, cukinia, czosnek i cebula do środka patelni; gotować i mieszać 3 do 5 min. albo aż warzywa będą miękkie. Łyżka do boku patelni.
Dodać pozostały dressing i pomidory; gotować i mieszać 3 min.
Wymieszać warzywa i pomidory; przykryć. Gotować na małym ogniu 15 do 20 min. lub aż warzywa będą bardzo delikatne, mieszając od czasu do czasu.