Raspberry Semifreddo Torte

Raspberry Semifreddo Torte
Malinowy tort Semifreddo może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Mieszanka naturalnych migdałów, kruche, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Malina Semifreddo (Dairy free), Cytryna i Amaretti Semifreddo z sosem malinowym, oraz Migdałowy Nugat Semifreddo z słodko-gorzkim sosem czekoladowym (semifreddo al Torrone).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Kruche pieczywo podzielić na kawałki i kawałki pulsować orzechami w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Naciśnij mocno nad dnem i 1 1/4 cala w górę strony 24-centymetrowej miski sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Ciasto piec na środku piekarnika 10 minut, następnie ostudzić na patelni na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Ubij jajka, 1/2 szklanki cukru i szczyptę soli w metalowej misce z ręcznym mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż podwoi się objętość, około 5 minut. Ustaw miskę nad rondlem z 1 Calem gotującej się wody i ubijaj krem, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 140 ° F, około 5 minut. Kontynuuj bicie przez ciepło 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć miskę z ognia i schłodzić krem do ostygnięcia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Maliny z pozostałą łyżką cukru wrzucić na duże drobne sito ustawione nad miską, następnie przecisnąć jagody przez sito, naciskając na ciała stałe i wyrzucić nasiona. Złóż nacechowane maliny na schłodzony krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
BudyńBudyń
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij krem oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty i delikatnie złóż w malinową mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
KremKrem
5
Łyżka wypełniająca skorupę, wygładzająca wierzch. Zawiń patelnię w folię i zamrozić co najmniej 4 godziny. (Nadzienie będzie twarde, ale nie zamrożone w stanie stałym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi torte i usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
* Można zamrozić torte do 2 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn