Raspberry Linzer Windpane Cookies
Malinowe ciasteczka Linzer Windowpane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka cukru pudru, cukru granulowanego, dżemu malinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Linzer Augen (Linzer Eyes vel Linzer Tarts lub Linzer Cookies), Malinowe Ciasteczka Linzer, oraz Malinowe Ciasteczka Linzer dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon, dobrze mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić granulowany cukier i masło; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać substytut jajka; ubijać aż do dobrze wymieszanego. Ubijając z małą prędkością, stopniowo dodawaj mieszankę mąki; ubijaj tylko do momentu, aż powstanie miękkie ciasto. Podziel ciasto na 2 równe porcje i owinąć każdą porcję ciasta folią. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta na grubość 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni; Wytnij za pomocą 2-calowego kwadratowego foremki do ciastek z karbowanymi krawędziami, tworząc 32 ciasteczka. Powtórz procedurę z pozostałą porcją ciasta.
Umieścić ciasteczka 1 cal od siebie na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia.
Wytnij centra 32 ciastek za pomocą 1-calowego kwadratowego foremki do ciastek z karbowanymi krawędziami.
Piec ciasteczka w 375 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić na patelniach 5 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Rozprowadzić środek każdego całego ciastka z około 1/2 łyżeczki dżemu.
Wycięte ciasteczka posypać cukrem pudrem. A)
Umieść 1 wycięte ciastko na każdym całym ciastku.