Raspberry-Cherry Lambic Crisp
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 9. Jeśli 2,15 zł za porcję spada w budżecie, MALINA-WIŚNIA Lambic Crisp może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, wiśnie, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wiśniowe Chipsy Lambic, Koktajle Jagnięce Wiśniowe, oraz Cherry Lambic Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do temperatury 191°. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać skrobię kukurydzianą i 3/4 szklanki piwa. Wymieszać z mrożonymi wiśniami. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z malinami i suszonymi wiśniami.
Mieszanka owoców łyżka do ungreased 8-calowy plac do pieczenia naczynia.
Posypać rozgniecione batoniki granoli na wierzchu.
Piec 20 do 25 minut lub aż złoty kolor na wierzchu.
Wymieszać składniki polewające. Łyżka polewa nad porcjami ciepłego chrupiącego.