Ramos Gin Fizz Jelly Shots
Ramos Gin Fizz Jelly Shots może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 54. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 36 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, wody z kwiatu pomarańczy, ginu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ramos Gin Fizz, Ramos Gin Fizz, oraz Ramos Gin Fizz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniego rondla wlać syrop cukrowy i wodę z kwiatu pomarańczy i równomiernie posypać powierzchnię żelatyny.
Pozostaw w stanie niezakłóconym, aż żelatyna zmięknie, około 3 minut.
Umieść patelnię na małym ogniu i stale ubijaj, skrobając boki gumową szpatułką w razie potrzeby, aż żelatyna i cukier rozpuszczą się, a mieszanina nie będzie już ziarnista po wcieraniu między palce, około 3 minut. (Nie pozwól, aby mieszanina gotowała się na wolnym ogniu, lub żelatyna nie ustawi się prawidłowo.) Powoli wlać sodę klubową, dodać skórkę pomarańczową i delikatnie wymieszać, aby połączyć (mieszanina się sypie).
Do średniego rondla wlać gin i syrop cukrowy i równomiernie posypać powierzchnię żelatyny.
Pozostaw w stanie niezakłóconym, aż żelatyna zmięknie, około 3 minut.
Umieść rondel na małym ogniu i stale ubijaj, aż żelatyna się rozpuści, a mieszanina nie będzie już ziarnista po przetarciu między palcami, około 4 minut. (Nie pozwól, aby mieszanina gotowała się na wolnym ogniu, lub żelatyna nie ustawi się prawidłowo.)
Zdjąć rondel z ognia i odstawić.
Wlać śmietanę, sok z cytryny i sok z limonki do blendera i miksować na wysokim poziomie, aż zgęstnieje, około 15 sekund.
Dodaj zastrzeżoną mieszaninę Gin-żelatyna i miksować do spienienia, o 30 sekund.
Wyjąć patelnię z warstwą kwiatu pomarańczy z lodówki.
Wlać mieszankę śmietanowo-gin na warstwę kwiatu pomarańczy. Powrót do lodówki odkrytej, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.Gdy będziesz gotowy do podania, wsadź nóż między blok galaretki a krawędzie patelni. Uważając, aby nie dostać się do środka wody, zanurz patelnię w zlewie pełnym gorącej wody z kranu, zanurzając ją mniej więcej w połowie boków na około 10 sekund.
Wyjmij patelnię z wody i przechyl ją: blok galaretki powinien zsunąć się od krawędzi. Jeśli nie, odstaw patelnię do gorącej wody na kolejne 5 sekund. Odwróć blok galaretki na deskę do krojenia.Używając długiego krojenia lub ząbkowanego noża, naciśnij prosto w dół przez blok galaretki (nie przeciągaj noża) i pokrój go na 54 (1-1/2-by-1-inch) kawałki.