Ragù rzeźnika z Fusilli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, gęsto pieczoną szynkę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fusilli pełnoziarniste z Ragu wołowym, Pasticcio Di Fusilli (Pieczone Fusilli), oraz Stek rzeźniczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2
Dodaj marchew, seler, cebula i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pancettę i mieloną wołowinę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 Posiekane Czerwone Cebule
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż błyszczące i rdzawe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj pokrojoną w kostkę szynkę, mleko, białe wino i wodę do zapiekanki i gotuj szmatkę na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsta i sosna, około 1 godziny i 15 minut. Szmatkę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Piersi Bażanta Jeśli)
Szynka Pokrojona W Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
6
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj fusilli, często mieszając, aż do Al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fusilli
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odcedzić fusilli i dodać do sosu. Dobrze wymieszać, aby pokryć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Przenieść makaron do płytkich misek i podawać od razu, mijając startego pecorino przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem