Ragù rzeźnika z Fusilli

Ragù rzeźnika z Fusilli
Ragù rzeźnika z Fusilli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, gęsto pieczoną szynkę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fusilli pełnoziarniste z Ragu wołowym, Pasticcio Di Fusilli (Pieczone Fusilli), oraz Stek rzeźniczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodaj marchew, seler, cebula i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pancettę i mieloną wołowinę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż błyszczące i rdzawe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj pokrojoną w kostkę szynkę, mleko, białe wino i wodę do zapiekanki i gotuj szmatkę na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsta i sosna, około 1 godziny i 15 minut. Szmatkę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Pokrojona W Kostkę
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
6
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj fusilli, często mieszając, aż do Al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
FusilliFusilli
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić fusilli i dodać do sosu. Dobrze wymieszać, aby pokryć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Przenieść makaron do płytkich misek i podawać od razu, mijając startego pecorino przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia5
Magazyn