Cielęcina Ragu z Campanelle może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 564 kalorie, 34g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, marchew, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragu Cielęca z Campanelle, Jagnięce Ragu Nad Campanelle, oraz Pappardelle z cielęcą Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać olej i cielęciny i brązowy przez 2 lub 3 protokół.
Dodaj marchew, cebulę, czosnek i bay, doprawić solą i pieprzem, a następnie gotuj mieszaninę 4 lub 5 minut więcej, często mieszając, aby zmiękczyć warzywa i połączyć smaki. Deglaze patelni z 1/2 szklanki białego wina, skrobanie się wszystkie dobre kawałki z dna patelni. Gotować alkohol z wina, 1 lub 2 protokół.