Ragout z wołowiny i warzyw
Ragout z wołowiny i warzyw jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, wino porto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Ragout Z Wołowiną Warzywną, Obfite Warzywne Ragout Wołowe, oraz Ragoût Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe mięso 2 do 3 minut.
Mięso wyjąć na papierowe ręczniki. Wymieszać z grzybami, cebulą i czosnkiem; gotować, aż cebula będzie miękka.
Posypać mąką i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z bulionem i winem; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje. Wymieszać z groszkiem; gotować 2 do 3 minut więcej. Powrót mięsa na patelnię. Pomidory wymieszać i podgrzać.