Ragout z cebuli Cipollini z pomidorem, cynamonem i kminkiem

Ragout z cebuli Cipollini z pomidorem, cynamonem i kminkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Ragout cebuli Cipollini z pomidorem, cynamonem i kminkiem spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, pieprz, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ragoût cielęcy i pomidorowy z ziemniakami, cynamonem i śmietaną, Cebula Cipollini Smażona, oraz Pieczona Cebula Cipollini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posyp czosnek równomiernie na dnie naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż połówki pomidorów, pokrój boki w dół, nad czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; lekko spryskać połówki pomidorów sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PieprzPieprz
PomidorPomidor
SólSól
4
Piec w 375 przez 55 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika; schłodzić w naczyniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić mieszaninę pomidorów w blenderze lub robocie kuchennym, rezerwując płyn w naczyniu do pieczenia. Mieszanka pomidorów proces do gładkiej; przecedzić przez sito do dużej miski. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodaj reserved liquid do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać cebulę i smażyć przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
10
Cebulę wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj kolendrę, kminek i cynamon na patelnię i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CynamonCynamon
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać cebulę, puree pomidorowe, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu, bulion, a następnie 4 składniki (bulion przez skórkę pomarańczową) na patelnię. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, i gotować przez 30 minut lub aż cebula są miękkie i sos jest gęsty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CebulaCebula
PieprzPieprz
PomidorPomidor
BulionBulion
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem pomarańczowym i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
CukierCukier
14
Usuń laskę cynamonu, liście laurowe i skórkę pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Liście LauroweLiście Laurowe
15
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn