Rabarbar Slush
Rabarbar Slush może być tylko deser szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 156 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli masz napój gazowany cytrynowo-limonkowy, koncentrat lemoniady, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Strawberry-Rabarbar Slush, Mrożony Rabarbar, oraz Rabarbar Slush Punch.
Instrukcje
Umieść rabarbar w dużym rondlu z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości.
Odcedzić i zacieru lub puree w blenderze.
Wymieszać przecier z rabarbaru, cukier, koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady, gin i wodę. Stać.
Miarki zamrożonej mieszanki umieścić w szklankach, a resztę szklanki napełnić sodą cytrynowo-limonkową.