Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rabarbaru i malin Crostatan. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 382 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, lody waniliowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rabarbar I Malina Crostata, Country Rabarbar Crostata, oraz Truskawkowa Rabarbarowa Crostata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mąki, cukier i saltynę w procesorze; mieszaj przez 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
2
Dodaj przycisk; pulsuj, aż masło zostanie zredukowane do wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Ubić jajko i mleko w małej miseczce, aby wymieszać; dodać do procesora i pulseuntil wilgotne grudki tworzą. Zbierz ciasto na kulkę; spłaszczyć na dysk. Owinąć w plasticwrap; schłodzić co najmniej 1 1/2 godziny. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 dni do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mleko
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Rozpuścić skrobię kukurydzianą w 3 łyżkach wodyw małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz rabarbar, maliny i cukier w dużym ciężkimsaucepan. Gotować na średnim ogniu, mieszającczęsto, aż cukier się rozpuści i soki zostaną wysuszone, około 4 minut. Wymieszać skrobię kukurydzianąmieszać i doprowadzić do wrzenia (rabarbar nie będzie miękki, a plastry nadal będą nienaruszone).
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Rabarbar
Cukier
3
Przenieść do miski. Schłodzić do ostygnięcia, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 204°
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkuj ciasto na papier pergaminowy do 12 " rundy; pędzel z ubitym jajkiem. Kopiec wypełniający środek skorupy; delikatnie rozłożony, pozostawiając granicę 1 1/2".Delikatnie złóż brzegi ciasta nad nadzieniem, plisując w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Rolka
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
6
Obramować jajkiem; posypać cukrem surowym. Przesuń parchmentz crostata na dużym obramowanym bakingsheet i piec, aż skorupa jest złoty brązowyi nadzienie jest bąbelkowy, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Surowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Niech crostata ostygnie na blasze do pieczenia na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Crostatę przełożyć na talerz, pokroić w plastry i podawać z bitą śmietaną lub śmietaną.