Quinoa Tabbouleh Sałatka Z Rukoli

Quinoa Tabbouleh Sałatka Z Rukoli
Quinoa Tabbouleh Sałatka rukola może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 441 kalorii, 13g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 606 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sera feta, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Tabbouleh Z Quinoa, Sałatka Tabbouleh Z Quinoa, oraz Sałatka Tabbouleh Z Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj quinoa zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2
Przełożyć do dużej miski i puch widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ostudzić przez 30 minut, mieszając co około 10 minut.Po schłodzeniu komosy ryżowej w większości dodać parmezan, pomidory, ogórek, fetę, natkę pietruszki, sól i pieprz, mieszając do combine.To przygotować dressing, umieścić oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz w dużym słoiku mason. Zamknij pokrywkę i wstrząsaj jak szalony przez dobrą minutę lub aż opatrunek będzie ładnie połączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
4
Mżawka pół do quinoa, mieszając połączyć. Zachowaj pozostały dressing na mżawkę nad zielenią.Podzielić rukolę między 4 duże płytki. Top rukola z dużych łyżek komosy ryżowej i udekorować talerz plasterkami awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
ZieloniZieloni
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
5
Skropić zieleninę odrobiną dressingu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn