Quinoa Squash Muffins

Quinoa Squash Muffins
Quinoa Squash Muffins wymaga około 1 godzina od początku do końca. Na 36 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Quinoa z dyni, żurawiną i pistacjami (Quinoa "farsz"), Muffinki truskawkowo-bananowe Quinoa (zawiera 12 muffinek; całkowity koszt za muffinkę: 0,30 zł), oraz Quinoa Squash Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest miękka i woda jest wchłaniana, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 18 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
3
Wymieszaj mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, goździki, gałkę muszkatołową, ziele angielskie, zmielony imbir i pieprz cayenne razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać squash, jogurt, brązowy cukier, rodzynki, orzechy włoskie, jajka, i wanilia razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JogurtJogurt
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszanki do squasha; wymieszać. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
6
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn