Quick Fake-Out
Szybkie fałszowanie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 999 kalorii, 41g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz orzeszki piniowe, bułkę tartą, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Sztuczna Krew, Fake Cobbler, oraz Sztuczny Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 475 stopni F.
Połowę 4 bakłażany wzdłuż.
Wlać około 1/4 szklanki oliwy z oliwek extra-virgin na oprawionej blasze do pieczenia. Pokrojone bakłażany przyprawiamy solą i pieprzem, do smaku i układamy, kroimy bokiem, w oleju. Wstawić do piekarnika i piec do miękkości, o 20 protokół.
Obrać pozostały bakłażan i pokroić w kostkę na 1/2-calowe kawałki. Na dużej patelni, na średnim ogniu, dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wymieszaj wołowinę lub jagnięcinę, pastę pomidorową, cebulę, czosnek, pokrojony w kostkę bakłażan i rodzynki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać wino lub bulion, i gotować, aż bakłażan i cebula są miękkie, o 8 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z orzeszkami pinii i bazylią.
Podczas gotowania mięsa, roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu, dodać bułkę tartą i tosty na złoty kolor.
Przełożyć do miski i ostudzić.
Natkę pietruszki i ser wymieszać z bułką tartą i dodać połowę tej mieszanki do mięsa.
Wyjmij bakłażana z piekarnika, odwróć go i przenieś na półmisek. Top każdej połówki bakłażana z kopcem farszu i posypać Pozostałe bułki tartej na górze przed podaniem.