Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj żelatynę Quick Cran-Raspberry. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką nadzienie do ciasta malinowego, galaretowaty sos żurawinowy, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 8%. Spróbuj Cran-Żelatyna Malinowa, Cran - Malinowa Sałatka Żelatynowa, oraz Cran - Tangerine Warstwowa Żelatyna dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. W małej misce ubij sos żurawinowy; mieszać do mieszanki żelatynowej, aż się połączy. Wstaw do lodówki do częściowego zestalenia, około 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Złożyć nadzienie do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta
3
Przenieś do 6-kubkowej formy pierścieniowej pokrytej sprayem do gotowania. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
4
Rozłóż na talerzu do serwowania. Rura bita polewa do środka pierścienia.