Quiche Ze Szparagów

Quiche Ze Szparagów
Quiche ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Przepis ten zachwycił 76 osób. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka szparagów, skracanie warzyw, woda z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , Quiche z szynką i szparagami, oraz Quiche Ze Szparagów.

Instrukcje

1
Włóż mąkę do dużej miski. Za pomocą 2 noży lub noża do ciast pokroić masło i skracanie warzyw w mieszaninę, aż będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wodę z lodem i sól do mieszanki, aż ciasto się połączy. Uformuj ciasto w kulkę. Zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Ciasto rozwałkować na powierzchni mąki; o grubości około 1/4 cala. Pasuje do 9-calowej patelni do quiche. Wyłup kilka dziur widelcem na dnie ciasta. Z tym samym widelcem naciśnij na krawędziach, aby zakończyć. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ukłuj dno skorupy ciasta obficie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Umieść kolejną małą patelnię wewnątrz, aby pomóc ustawić boki podczas pieczenia, lub umieść arkusz folii w skorupie i wypełnij fasolą, ryżem lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Piec przez 7 do 8 minut, aż skorupa ciasta zacznie czuć się jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W średniej wielkości misce wymieszać jajka, śmietanę, natkę pietruszki, sól i biały pieprz. Schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Krem CiężkiKrem Ciężki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wlać 1/3 mieszaniny jajek do częściowo upieczonej Skórki quiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
10
Piec, aż nadzienie zacznie się ustawiać; około 10 minut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Roztopić masło w średniej wielkości patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać szparagi i gotować do miękkości; o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
13
Na patelni ułóż szparagi jak szprychy koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Resztę masy jajecznej polać szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
JajkoJajko
15
Posypać serem Gruyere
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
16
Piec około 30 minut, aż puffed i brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
18
* Uwaga kucharza: jeśli krawędzie skorupy ciasta wyglądają na ciemne, umieść folię na skorupie, aby zmniejszyć dalsze gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
19
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn