Quiche Supreme
Quiche Supreme może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 137 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz ocet, szynka, Deep dish Pie skorupy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche Supreme, Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), oraz Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) i wstępnie piec skorupy przez 10 minut. Odstawić do ostygnięcia na stojakach.
Na dużej patelni, saute zielony pieprz, cebula i grzyby, aż cebula są miękkie i półprzezroczyste.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W dużej misce wymieszaj jajka i śmietanę. Wymieszać rozdrobniony Jack i ser szwajcarski, posiekaną szynkę i smażone warzywa. Wymieszać z octem i doprawić estragonem, czosnkiem w proszku, gałką muszkatołową, pietruszką, solą i pieprzem. Podzielić nadzienie na 2 pieczone Skórki ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 do 60 minut, lub do momentu, gdy nadzienie zostanie ustawione, a skórki będą złocisto brązowe.