Queso Fundido Italiano
Queso Fundido Italiano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści szpinaku dziecka, niskiej wilgotności części odtłuszczone ser mozzarella, linki kiełbasy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Queso Fundido, Queso Fundido, oraz Queso Fundido.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 8 do 10 min. lub do miękkości i złotobrązowego, często mieszając.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Dodać kiełbasę na patelni; gotować 5 min. lub aż zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z czerwoną papryką; gotować 1 min.
Dodaj szpinak. Przykryć; gotować 2 min. Wymieszać z serem. Łyżka do 9-calowego talerza ciasta; wierzch z cebulą.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.