QUESADILLAS Z Owocami
Owocowe Quesadillas mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 261 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, truskawki, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadillas Z Warzywami, Ciasto Z Owocami, oraz Sernik Z Nadzieniem Owocowym podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni nonstick gotować i mieszać morele, nektar i 1 łyżeczkę cukru na małym ogniu, aż morele są miękkie, około 5 minut. Wymieszać truskawki; przykryć i zdjąć z ognia.
Połączyć cynamon i pozostały cukier; odstawić.
Na innej patelni nonstick gotować jedną tortillę na małym ogniu przez 1-2 minuty z każdej strony lub do złotego i chrupiącego. Spryskać jedną stronę sprayem o smaku maślanym i posypać połową cukru cynamonowego. Powtórz z pozostałą tortillą.
Ułożyć tortillę z cukrem w dół; posmarować mieszaniną owoców. Wierzch z pozostałą tortillą, strona słodzona do góry; pokrojona na cztery kliny.
Każdy klin podawać z 1/2 szklanki lodów i 1 łyżką malin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański można łączyć z Pinot Noir, Riesling i musującym różowym. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. Maison L ' envoye Attache Pinot Noir z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, podłogę leśną, colę, subtelny czarny pieprz i tosty dębowe nuty na podniebieniu. Witana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.