QUESADILLAS z kiełbasą i ziemniakami
QUESADILLAS z kiełbasą i ziemniakami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4597 kalorii, 143g białka, oraz 149g tłuszczu każdy. Na $7.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, chorizo, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj QUESADILLAS z ziemniakami i kiełbasą, Kiełbasa Quesadillas, oraz Kiełbasa Cebulowa Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej gotować kiełbasę na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając ją widelcem, aż się zarumienią, około 5 minut. Łyżką szczelinową wyjąć kiełbasę z patelni.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na umiarkowanym ogniu.
Dodać ziemniaki, 1/2 łyżeczki papryki, i sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół.
Umieść cztery tortille na powierzchni roboczej. Umieść połowę kiełbasy, ziemniaki, cebula, kolendra, i ser na tortillas, rozprzestrzeniania składników aż do krawędzi, i góry z czterech tortillas więcej. Powtórz z pozostałą kiełbasą, ziemniakami, cebulą, kolendrą i serem i przykryj pozostałymi czterema tortillami.
Posmaruj wierzchołki quesadillas pozostałą 1 łyżeczką oleju i posyp pozostałą 1/4 łyżeczki papryki.
Umieścić quesadillas na blasze do pieczenia i piec, aż ser topi się, około 5 minut.
Pokroić w kliny i podawać.
Rekomendacja wina: wiele portugalskich czerwonych ma rustykalne osobowości, które dobrze pasują do nastroju tego dania. Bogate, mocne wina z regionów Do lub Douro to twoje najlepsze zakłady, ale nawet średnie czerwone z innych części Portugalii mają wystarczająco dużo substancji, aby stawić czoła chorizo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir
Zaciekle aromatyczne, to wino odważnie łączy parę unikalnych podgatunków Willamette Valley pod jednym korkiem. Jego obecność jest natychmiast Odczuwalna w postaci perfumowanego i przenikliwego aromatu kopru włoskiego, morwy i suszonego anyżu. Na podniebieniu Pinot Noir jest mocny i żywy, z dużą ilością nut jeżyny i dzikiego huckleberry.Łącząc elegancję Dundee Hills, surowy mięsień wzgórz Eola-Amity i ciemnoowocową naturę Winnicy Shea, to wino uosabia ducha doliny. Z lekko jędrnymi taninami i podstawową jasnością, jest to pełny, zrównoważony i zasłużenie szczery Pinot Noir. Niezwykły rocznik 2018 celebruje równowagę, fakturę i intensywny kolor, a to wino starannie wyraża to wszystko.