QUESADILLAS z kiełbasą i ziemniakami

QUESADILLAS z kiełbasą i ziemniakami
QUESADILLAS z kiełbasą i ziemniakami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4597 kalorii, 143g białka, oraz 149g tłuszczu każdy. Na $7.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, chorizo, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj QUESADILLAS z ziemniakami i kiełbasą, Kiełbasa Quesadillas, oraz Kiełbasa Cebulowa Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Na dużej patelni nieprzywierającej gotować kiełbasę na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając ją widelcem, aż się zarumienią, około 5 minut. Łyżką szczelinową wyjąć kiełbasę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Wylać tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
4
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
5
Dodać ziemniaki, 1/2 łyżeczki papryki, i sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Szaszłyków16 Szaszłyków
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
6
Umieść cztery tortille na powierzchni roboczej. Umieść połowę kiełbasy, ziemniaki, cebula, kolendra, i ser na tortillas, rozprzestrzeniania składników aż do krawędzi, i góry z czterech tortillas więcej. Powtórz z pozostałą kiełbasą, ziemniakami, cebulą, kolendrą i serem i przykryj pozostałymi czterema tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
Szczypta Soli Do Smaku.Szczypta Soli Do Smaku.
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Posmaruj wierzchołki quesadillas pozostałą 1 łyżeczką oleju i posyp pozostałą 1/4 łyżeczki papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Szaszłyków16 Szaszłyków
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
8
Umieścić quesadillas na blasze do pieczenia i piec, aż ser topi się, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
9
Pokroić w kliny i podawać.
10
Rekomendacja wina: wiele portugalskich czerwonych ma rustykalne osobowości, które dobrze pasują do nastroju tego dania. Bogate, mocne wina z regionów Do lub Douro to twoje najlepsze zakłady, ale nawet średnie czerwone z innych części Portugalii mają wystarczająco dużo substancji, aby stawić czoła chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn