QUESADILLAS Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać quesadillas indyka spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 172 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, meksykańską mieszankę sera, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to BBQ Turcja Quesadillas, QUESADILLAS Z Indyka, oraz QUESADILLAS Z Indyka Wędzonego.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, gotować indyka, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Dodaj cukinię, salsę, kukurydzę, czerwoną paprykę i chili. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać przyprawy.
Dla każdego quesadilla, umieścić jedną tortillę w ungreased nonstick patelni.
Posypać 1/4 szklanki sera. Wierzch z 1/2 szklanki nadzienia, następnie posypać kolejną 1/4 szklanki sera. Przykryj kolejną tortillą. Gotować na średnim ogniu, ostrożnie obracając raz, aż lekko rumiane z obu stron i ser zaczyna się topić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.