Płatki Śniegu Z Brązowego Cukru

Płatki Śniegu Z Brązowego Cukru
Brown Sugar Snowflakes to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 106 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciastka Z Cukrem Cytrynowym Płatki Śniegu, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.

Instrukcje

1
W dużej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku do wymieszania. Na małej prędkości, ubić w mące, sody oczyszczonej i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podziel ciasto na 4 części; uformuj każdą część na płaski dysk. Owiń każdy dysk osobno folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż całkowicie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż arkusze ciastek papierem do gotowania. Na posypanej mąką powierzchni zwijać 1 dysk na raz do grubości 1/4 cala (pozostałe ciasto przechowywać w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyciąć za pomocą noży do płatków śniegu; umieścić na arkuszach ciastek. Przełożyć resztki raz, ponownie schłodzić ciasto przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 8 do 11 minut lub do jasnego złota. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
W średniej misce ubijaj proszek bezowy i zimną wodę mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż utworzą się szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze pudrze, aż uformują się miękkie szczyty, około 1 minuty. Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w średniej okrągłej końcówki; rury lukier na ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać cukrem granulowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
8
Odstawić około 5 minut lub aż lukier jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn