Płatki owsiane z masłem orzechowym i klonem

Masło orzechowe i płatki owsiane z klonu mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płatków owsianych, syrop klonowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Maple Peanut Butter Pecan Batony Owsiane, Maple Peanut Butter ciasteczka owsiane-bezglutenowe, oraz Pełnoziarniste Bananan naleśniki owsiane z masłem orzechowym syrop klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu, wymieszać stalowe pokrojone owies do wody i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Przykryć i gotować, aż owies będzie miękki, 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia i odstawić na 1 minutę.
Wymieszaj masło orzechowe, syrop klonowy i brązowy cukier do owsa.