Pęczki Miodu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać miód pęczki spróbować. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz gotowanie płatki owsiane, orzechy włoskie, miód i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pęczki Miodu, Miód pęczki płatków owsianych batony, oraz Miód pęczki pieczonego kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Masło 2 mini muffin puszki, lub użyć 1 puszka i piec w 2 partiach. W małym rondlu roztopić masło na małym ogniu. Tymczasem, w dużej misce, połączyć owies, kokos, orzechy włoskie, i mąki i wymieszać. Miód wymieszać z roztopionym masłem i doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Wlać mieszaninę masła na suche składniki i dobrze wymieszać. Naciśnij 1 czubatą łyżkę mieszanki do każdego kubka mini muffin.
Piec, aż dopiero zaczyna się brązowy, 15 do 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast nacisnąć połowę orzecha włoskiego na każdej pęczku miodu.
Ostudzić 10 minut na patelni, a następnie przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.