Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj pączków babeczek mojej mamy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier, mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.
Instrukcje
1
Mąkę połączyć, sól, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki masła, 1/2 szklanki cukru, jajko i mleko. Wchodzisz w czekoladowe chipsy i pekan. Napełnij wysmarowane muffinki 2/3 pełne.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2
Piec w temperaturze 350 stopni przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Natychmiast wyjąć z patelni. Pozostałą masę roztopić; bułeczki obtoczyć na maśle.