Półmisek Smażonych Owoców Morza

Półmisek Smażonych Owoców Morza
Półmisek smażonych owoców morza to pescatarian przepis z 60 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, sól morską, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Talerz Owoców Morza, Australijski Talerz Owoców Morza, oraz Śródziemnomorski talerz z grillowanymi owocami morza i warzywami.

Instrukcje

1
Linia 1 blacha do pieczenia z ręcznikiem kuchennym, a drugi z ręcznikami papierowymi.Używając mandoliny z przystawką do wafli, pokrój każdy ziemniak tak cienko, jak to możliwe, obracając go 90 po każdym przejściu, aby stworzyć wzór wafli. Ostrożnie umieścić plastry ziemniaków w misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
MandolinaMandolina
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś plastry do wyłożonej ręcznikiem blachy do pieczenia i blot dry.In Frytkownica lub duży rondel na średnim ogniu, wlać olej na głębokość 2 cali i podgrzać do 191° na termometrze do głębokiego smażenia.Pracując partiami, smaż plastry ziemniaków, obracając raz, aż będą złote i chrupiące, od 2 do 3 minut. Używając szczypiec, ostrożnie przenieś chipsy ziemniaczane na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i dopraw solą morską.Obniżyć temperaturę oleju do365. Rozgrzej piekarnik do200. linia 1 blacha do pieczenia z pergaminem i innym papierem towels.In dużą miskę, połączyć mąkę i mąkę kukurydzianą i mieszać widelcem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Maślankę wlać do szerokiej, płytkiej miseczki. Praca w partiach, pogłębiać dorsza, przegrzebki i krewetki w maślance, a następnie w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar, i umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.Pracując partiami (nie przepełniać patelni), smażyć dorsza, aż będzie złoty i chrupiący, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia i doprawić rybę solą morską, a następnie ogrzać w piekarniku. Powtórz proces z przegrzebkami, smażąc je przez 3 do 4 minut. Na koniec smaż krewetki przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać rybę natychmiast z chipsami ziemniaczanymi, sosem tatarskim i klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Sos TatarskiSos Tatarski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn