Pół wędzony łosoś Tourondela z bulionem jabłkowym

Tourondel ' s Semi-wędzony łosoś z bulionem jabłkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,57 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 44g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka jabłek granny smith, filety z łososia w środkowej części, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cydr Jabłkowy Wędzony Łosoś, Łosoś wędzony z kremem jabłkowo-chrzanowym i czarnym pieczywem, oraz Łosoś wędzony na gorąco z sałatką z jabłek, suszonych wiśni, orzechów laskowych i zieleni oraz winegret jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w ciepłej wodzie do przykrycia na 20 minut, a następnie odcedzić. Zapal mały ogień węglem drzewnym lub przygotuj palacza kuchennego zgodnie z instrukcjami producenta.
Dodać chipsy i podgrzać aż do palenia. Filety z łososia przyprawiamy z obu stron solą i białym pieprzem i układamy na półce. Przykryć i palić przez około 10 minut, lub do pachnącego, ale nadal bardzo rzadko w centrum.
Przełożyć łososia na talerz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick.
Dodać łososia i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i ledwo gotowane przez, O 2 protokół na stronie.
Tymczasem sok z jabłek Granny Smith. W małym rondlu doprowadzić sok jabłkowy do wrzenia. Na małym ogniu, trzepaczka w 4 łyżki masła i musztardy aż włączone. Bulion jabłkowy przecedzić przez drobne sito, włożyć do rondla i doprawić solą i pieprzem.
Roztopić pozostałą 1/2 łyżkę masła na dużej patelni.
Dodać pędy grochu i czosnek i gotować na dużym ogniu, podrzucając, aż zwiędną, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na 4 płytkie talerze zupy.
Ułóż łososia na pędach grochu i dopełnij każdy filet odrobiną kawioru. Rozsypać jabłka julienned dookoła i udekorować kiełkami daikon.
Bulion jabłkowy ubić na dużym ogniu, aż się spieni, następnie zalać łososiem i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.