Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj pysznego morelowego chleba Pekan. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 156 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ser cheddar, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chleb Morelowo-Orzechowy, Chleb Wiśniowo-Orzechowo-Morelowy, oraz Pyszne Kulki Morelowe.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze sześć składników. W małej misce ubić mleko, jajka i masło; wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złożyć w ser, morele i pekan. Łyżka do dwóch smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Masło
Ser
Orzeszki Pekan
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć składniki topping; posypać ciasto.
3
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.