Pyszne Szparagi Z Grilla

Pyszne Szparagi Z Grilla
Przepis pyszne szparagi z grilla mogą być wykonane w około 20 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 60 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają szparagów, soli i mielonego pieprzu, pieprzu cytrynowego i dressingu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Z łyżką wynik 93%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pyszne grillowane kanapki z Tunanem i serem, Yummy Cheesy Goodness-Grillowane Kanapki Z Serem, oraz Pyszny pyszny makaron z serem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko naoliwić ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połóż szparagi płasko na patelni o wymiarach 9x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj włoski dressing, pieprz cytrynowy, sól i czarny pieprz; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
SólSól
4
Przenieś szparagi szczypcami na grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
5
Grilluj szparagi na rozgrzanym grillu do miękkości, 3 do 5 minut z każdej strony. Włóż szparagi na patelnię i wymieszaj z pozostałą mieszanką dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn