Pyszne pieczone pierogi Allie
Pyszne pieczone pierogi Allie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, bułkę tartą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pyszne Azjatyckie Pierogi Wieprzowe, Niskokaloryczne, a jednocześnie pyszne pierogi z kurczakiem i dzieckiem, oraz Jak z Allie: Szarlotka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta, aby zmierzyć 12x12 cali.
Pokroić w ćwiartki, aby uzyskać kwadraty 8-6 cali.
W małej misce połączyć cukier, bułkę tartą, cynamon i gałkę muszkatołową.
Posmaruj placek z ubitym jajkiem.
Umieść na środku 1 łyżkę mieszanki okruchów chleba.
Umieść pół jabłka, od strony rdzenia w dół, na bułce tartej. Top z kolejną łyżką mieszanki. Wyciągnij cztery rogi ciasta i ściśnij boki razem, aby całkowicie uszczelnić szwy. Powtórz z pozostałymi jabłkami.
Każde pierogi posmarować roztrzepanym jajkiem.
Umieścić w nagrzanym piekarniku na 15 minut, następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie 25 minut więcej, aż lekko rumiane.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
Aby zrobić lukier, połącz cukier cukierniczy z wanilią i wystarczającą ilością mleka, aby uzyskać mżawą konsystencję.
Mżawka nad schłodzonymi pierogami.
Podawać tego samego dnia.